Opdrachten

Samenwerkingspartners:

Liberi

Liberi is een organisatie zich toelegt op wandelcoaching voor mensen met een burnout. Met veel enthousiasme ben ik in november 2019 de samenwerking aangegaan, want ja, beweging en gezondheid gaan hand in hand! En wandelcoaching is een zeer werkzame interventie bij stressklachten!


KMS Advisering BV – preventie-/herstelcoach

Na een toevallige ontmoeting en een prettige samenwerking, zijn wij per september 2018 contractueel de samenwerking aangegaan. Trajecten variëren van korte coaching ter voorkoming van uitval op de werkvloer, tot uitvoerige burnout begeleiding aan verzuimende medewerkers.


Bye Bye Burnout – Burnout coach

In december 2017 ben ik in contact gekomen met Bye Bye Burnout. Sindsdien wordt ik als een van de coaches ingezet voor 100-dagen trajecten en workshops.


Werkflow – Reïntegratiecoach

Begin 2017 startte de samenwerking met Werkflow, waarin ik met mensen werk aan een combinatie van herstel en activering. Dit kunnen mensen zijn die via de werkgever in een eerste of tweede spoor traject terecht komen, zich nog niet optimaal voelen voor werk, maar wel moeten re-integreren of een sollicitatieplicht hebben. Ook staat Werkflow bij UWV op de longlist voor trajecten ‘WerkFit! Maken’. Dit is bedoeld voor mensen in de ziektewet, WIA of Wajong, die mogen kiezen voor reïntegratie bij een bureau naar eigen keuze.


Zaans Medisch Centrum – Intervisiebegeleider

Sinds september 2015 begeleid ik  het gesprek met arts-assistenten (aios en anios) over onderwerpen waar zij op de werkvloer mee te maken krijgen.


Het Hoofdkantoor – Geaccrediteerd ACTME Actor

Als geaccrediteerd ACTor werk ik sinds september 2015 samen met Frederike van de Kooi. Ik begeleid coachingstrajecten, met als specialisatie burnout en burnout preventie. Uitgangsbasis voor trajecten is hierbij altijd de ACT® meting. Vermijd hoog risico en vraag naar ons specifieke burnout preventie beleid waarop wij burnout gevoeligheid onder alle werknemers in het bedrijf kunnen meten.

ACT is ontstaan vanuit de visie van het Human Being Management (HBM) en geeft inzicht in wat jou van nature drijft en welk gedrag je hebt aangeleerd. Verborgen talenten en gedrag dat je ongemerkt uitput, in één oogopslag. Positief, confronterend en bij uitstek een mooie basis voor een goed gesprek.


Work Solutions Nederland – Coach/Trainer

In opdracht van WorkSolutions voer ik sinds oktober 2014 individuele reïntegratietrajecten uit voor cliënten van het UWV SMZ/ZwArbo.

Als onderdeel van dit werk geef ik naast individuele coaching ook trainingen aan groepen van 2 tot 5 personen op het gebied van sociale activering en solliciteren.


Stichting Burnout – Burnout Specialist

Als Burnout Specialist heb ik tussen april en december 2016 mensen begeleid, die tijdens hun werk in een burnout terecht zijn gekomen. Ik gaf vanuit een speciaal door de stichting ontwikkeld burnout herstel programma individuele begeleiding aan de werknemer. Daarnaast hielp ik met het opstellen van plannen en diagnoses en was aanspreekpunt tussen werkgever en werknemer. Waar nodig onderhield ik ook het contact met arbeidsdeskundige en bedrijfsarts.


VU Medisch Centrum – Intervisie Burnoutpreventie

Zomer 2015, tweemalige workshop BOPS – Burn-Out Preventie Specialisten io / Interactieve workshop met als thema ‘Hoe voorkom ik een Burn Out?’


opdrachten uitgevoerd voor ondermeer: