Over Beecome

‘Ik ben ervan overtuigd dat je ieder moment in je leven, in het hier en nu, kunt kiezen voor een nieuwe stap, hoe groot of klein ook.’

quotes7

Beecome is opgericht door Maia Wouters Begeleiding & Advies. Ik ben gespecialiseerd in begeleiden van mensen en hun relatie tot werk. Dit doe ik zowel 1 op 1 middels persoonlijke coachingsgesprekken, als in groepsverband vanuit een trainingsaanbod.

Reïntegratie, persoonlijk en op maat

Mijn expertise ligt op het bieden van persoonlijke ondersteuning om weer op een prettige manier in het arbeidsproces mee te kunnen draaien. De mensen die ik begeleid zijn bijvoorbeeld door ziekte of overbelasting tijdelijk uit het arbeidsproces geraakt en willen zich opnieuw oriënteren, of zijn op de werkvloer vastgelopen en zoeken een sparringpartner om hier weer uit te komen.

Doel en Strategie

Vanuit het hier en nu help ik jou een doel te definiëren en gaan we gezamenlijk stap voor stap aan de slag. Door mijn rustige uitstraling en persoonlijke benadering kan ik je de ruimte en het vertrouwen geven die je nodig hebt om de regie weer te pakken en te kunnen bouwen aan je eigen toekomst.

Ik ben nieuwsgierig van aard en wil jou ècht leren kennen. Naast mijn vaste werkruimte in Amsterdam, ga ik ook graag met mensen naar buiten, de natuur in. Mijn ervaring is dat wandelcoaching veel inspiratie biedt en uitnodigt tot zelfreflectie. In mijn werk maak ik gebruik van lichaamsgerichte coachingstechnieken, zoals bio-energetica, ademhalingstechnieken, familie opstellingen en haptonomie. Hiermee koppel ik gedachten aan fysieke ervaringen en emoties, waarmee blokkades kunnen worden gevonden en opgelost.

Naast individuele coaching geef ik ook groepstrainingen over specifieke onderwerpen. Ik zie een meerwaarde in het met elkaar in contact brengen van lotgenoten. Mijn ervaring is dat mensen het prettig vinden te beseffen dat zij niet de enige zijn die met twijfels rondlopen. Door naar elkaar te luisteren, kun je van elkaar leren en elkaar helpen. Er ontstaan zo nieuwe verbindingen, met elkaar, en vooral ook in je eigen hoofd.

Wil je meer informatie of een persoonlijk gesprek aanvragen? Neem contact met mij op.