Skip to main content
 

Alle trajecten

Werken aan herstel en reïntegratie

BURN-OUTPREVENTIE

Voorkom uitval op de werkvloer

Voor werkgevers die willen voorkomen dat hun personeel uitvalt met klachten van overspannenheid en daar de verantwoordelijkheid voor willen nemen.

In dit traject starten we met een interactieve workshop op de werkvloer over de invloed van stress, kenmerken van overspannenheid en wat je hiertegen kunt doen. Onderdeel hiervan is de ACT pre-burnoutmeting om het algemene risicoprofiel van de afdeling of het bedrijf in kaart te brengen. Op verzoek bied ik (anoniem) individuele coaching op maat aan medewerkers die hier baat bij hebben.

Vraag een telefonische kennismaking aan

  Bedrijf of afdeling v/a 5 personen

  Workshop+

Vanaf 1.195,- (excl. btw)

“What I really liked about the workshop was its informative value, awareness of the burnout problem and interactions with the audience.”

Agata
Vraag een telefonische kennismaking aan

BURN-OUTHERSTEL

Duurzaam herstel door jezelf echt te leren kennen

Het lijf werkt niet meer, de concentratie is weggevallen en emoties vliegen alle kanten op. Signalen van het lijf dat er iets uit balans is.

Met mijn technieken leer je te luisteren en ruimte te creëren voor wat écht belangrijk is, vanuit het hier en nu. We starten met een ACT-burn-outmeting om je onbewuste patronen zichtbaar te maken. Op basis daarvan stellen we samen doelen op waar we mee aan de slag gaan zodat je goed kunt terugkeren in werk.

Vraag een telefonische kennismaking aan

  Particulieren en werknemers

  10 tot 12 sessies

1.895,- (excl. btw)

“Maia heeft me geholpen mijn vertrouwen te herstellen dat ik op een gezonde manier nieuwe keuzes kan maken.”

Katrien
Vraag een telefonische kennismaking aan

REÏNTEGRATIE

Ga de uitdaging van werk opnieuw aan!

Je bent ziek uitgevallen en je wil de stap terug naar werk zetten. Maar hoe pak je dat aan, hoeveel kun je hebben en wat als het weer misgaat? De enige manier om daar achter te komen is door het te doen. Ik sta in dit proces naast je en coach je bij terugval.

Ondertussen ga je de vragen beantwoorden: ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’. Zo krijg je meer inzicht in wat echt bij jou past. Samen gaan we vervolgens het loopbaanonderzoek en sollicitatieproces aan.

Vraag een telefonische kennismaking aan

  Particulieren en werknemers

9 tot 12 maanden

3.475,- (excl. btw)

“Maia’s positieve feedback en soms ook kritische vragen maakte dat dit proces ontspannen verliep waardoor er ook meer vertrouwen in mijn eigen 'kunnen' ontstond.”

Jessica
Vraag een telefonische kennismaking aan

Overig aanbod

METING

ACT-meting of ACT-burn-outmeting

Leer je eigen patronen kennen en krijg handvatten hoe je op een helpende manier je leven kan inrichten. Inclusief terugkoppelgesprek.

GROEPSCOACHING

Ademwerk

Leer te luisteren naar je eigen adempatroon en leer krachtige, zelfhelende ademtechnieken die je ook thuis kan toepassen.

GROEPSCOACHING

Familie-opstelling

Krijg helderheid, inzicht of verwerking van gebeurtenissen die jou op dit moment belemmeren ten volle te leven.

MAATWERK

Op maat gemaakt traject voor jou

Combinatie van meting, individuele coaching en/of groepscoaching, specifiek gericht op jouw coachvraag. Minimaal 3 en maximaal 12 sessies.

WANDELCOACHING

Op maat gemaakt traject voor jou

Voorkomen van en herstel bij stress en burn-out in 4 tot 16 wandelafspraken. Vergoed via verzekeraars of werkgever.

Voor meer informatie klik hier.