Skip to main content
 

Zij gingen je voor

Alle referenties

Het traject met Maia heeft mij een fantastische baan opgeleverd. Ik zie haar als een professionele coach met brede kennis, die de goede vragen weet te stellen.
Maia is betrokkenen, kan goed luisteren, denkt goed na en mee. Ik heb een mooie weg met haar mogen bewandelen.


Marga

Tijdens een periode waarin alles ‘piepend en remmend’ tot stilstand kwam, en ik niet wist waar te beginnen om mijzelf weer op de rails te zetten was het heerlijk dat Maia er was. Ze legde geen druk op mij, alles was ok. Dat gaf mij de ruimte om bij het begin te beginnen, en na kleine maar belangrijke stappen langzaam weer verder te komen. + Lees meer
Mijn leven loopt weer. Ik heb leuk werk gevonden, ontwikkel mij, en neem de dagen bij voorkeur zoals ze komen, goed of slecht, moeilijk of makkelijk.


Julia

Maia heeft me geholpen in te zien wat aanleidingen zijn geweest van mijn burn-out en dus ook wat mijn valkuilen zijn in het zoeken naar een nieuw carrièrepad. Ze heeft me geholpen mijn vertrouwen te herstellen dat ik op een gezonde manier nieuwe keuzes kan maken. + Lees meer
Dat deed ze op een fijne, open en respectvolle manier. Ze weet goed tot de kern te komen en gaf me elke sessie stof tot nadenken waar ik verder mee ben gekomen. Ze is een fijn mens en heel goede coach die ik iedereen aan kan raden!


Katrien

Ik heb Maia leren kennen als een warme coach. Zij hielp mij antwoorden te zoeken bij mijn loopbaanvraagstuk en hielp mij om weer zelfvertrouwen te krijgen. Ik durf weer zoals ik aan het begin van mijn loopbaan durfde.


Leonie

Maia has accompanied me through a very difficult time in my life. She always had an open ear and consulted me in how to develop in a period of sickness and a time without vision and perspective. I appreciate her creativity as well as her enthusiasm and positive energy. She helped me see my sickness as a possibility, to see myself differently and find out what is really important for me.


Andrea

Hoewel iedereen zich coach mag noemen, is het wel degelijk een vak. Maia heeft die kwaliteiten. Ze is onbevooroordeeld, heeft een professionele houding, observeert goed en stelt de juiste vragen. Ze schiet niet snel in de hulpverlenende rol, waardoor de re-integratie ook echt je eigen proces blijft. + Lees meer
Haar expertise op het gebied van burn-out komt ook van pas in re-integratietrajecten; ze is goed in het bewaken van het tempo voor die mensen die dat nodig hebben. Ze heeft duidelijk plezier in haar vak, is betrokken en leergierig. Haar frisse uitstraling is erg prettig. Aanrader!


Marijn


Zou je een traject met Maia aanraden aan anderen? Absoluut, door haar geduld, humor en positiviteit kan je echt stappen maken. Zij zorgt ervoor dat je blik verruimd wordt en dat je weer terug naar de basis gaat, om vanuit daar verder te bouwen. Zij is geduldig, optimistisch en empathisch+ Lees meer

Maia heeft mij geleerd om meer zelfvertrouwen te krijgen en meer inzicht in mijn kunnen. Met verschillende oefeningen en vragen heeft zij er voor gezorgd dat ik verder ben gaan kijken en denken. Ik heb meer rust gevonden en weet beter wat ik voor de toekomst wil.


Jessica

Door de open, ontspannen en eerlijke gesprekken met Maia kreeg ik steeds meer vertrouwen in mezelf. Langzaam verdwenen de blokkades in mijn hoofd. Door haar professionele kennis en ervaring wist Maia mij na elk gesprek weer een stapje vooruit te krijgen. Haar optimisme en positieve kijk op alles heb ik als zeer fijn ervaren. + Lees meer
Maia is betrokken, niet-oordelend (wat ik heel prettig vond) en objectief. Ik voelde me begrepen en had veel steun aan haar. Ik kon bij Maia huilen maar we hebben ook veel gelachen. Inmiddels heb ik al acht maanden een hele leuke baan waar ik elke dag met plezier naartoe ga.


Hasti

I met and worked with Maia during the transition period in my professional life. It was a time when I was changing my career goals and refocusing myself. Maia was there for me. Her calmness, coaching skills and tools helped me in this challenging time.


Monika

Ik heb het genoegen gehad om Maia als mijn coach te hebben in mijn zoektocht naar een nieuwe richting in mijn werkzaam bestaan. Maia luistert, stelt de juiste vragen en is oprecht geïnteresseerd. Zij is nieuwsgierig en heeft een prettig gevoel voor humor en bovenal stelt zij de cliënt centraal. Haar positieve feedback en soms ook kritische vragen maakte dat dit proces ontspannen verliep waardoor er ook meer vertrouwen in mijn eigen ‘kunnen’ ontstond. + Lees meer
Ik heb de veiligheid die Maia gaf als heel prettig ervaren, dit gold voor zowel het telefonisch als in het persoonlijk contact. Maia was voor mij als een baken waar ik op kon varen met het doel mijn weg te vinden en dat is gelukt!


Jessica

I had a pleasure to take part in a workshop regarding dynamics of workaholism that Maia gave. What I really liked about the workshop was its informative value, awareness of the burnout problem and interactions with the audience. One could easily see that Maia is an expert and was answering all our questions with enthusiasm.


Agata